Service

Vi har vår egna serviceavdelning där vi hjälper våra befintliga och nya kunder med allt från att åtgärda akuta läckage till att installera radiatorer, blandare, pannor, kyl- och värmeanläggningar m.m. Vi har över 20års erfarenhet av branschen och många nöjda återkommande kunder både privatpersoner, företag, fastighetsägare, kommuner och bostadsrättsföreningar. För oss är ni som kund i störst fokus och vi finns för er 24 timmar om dygnet med!

Vi är anslutna till SlutaRiv och det innebär att våra montörer är utbildade och har utrustningen så att vi snabbt kan hitta er läcka. Läcksökningen innebär att vi river så lite som möjligt och lagar er läcka så smidigt och säkert det går

Du bokar enkelt tid hos oss via mail eller telefon, vi erbjuder fasta priser eller löpande debitering. Önskas en offert så löser vi även det till er!

Vi Utför

Rörservice

Vi hjälper er med allt från de mindre reparationerna exempelvis en blandare till de större installationerna så som värmecentral.

Läcksökning

Om ni upptäckt ett läckage i er fastighet eller bostad kan vi snabbt och smidigt hitta vart det läcker.

Nyinstallation

Om det är dags att bygga något helt nytt har vi duktiga projektledare samt montörer som hjälper er från start till avslut.

Kontakta oss för mer information