Entreprenad

Rörmontören Syd AB utför både total-, utförande- och generalentreprenader. Med vår personalstyrka och erfarna projektledare har vi möjlighet att anpassa upplägget efter era önskemål och krav.

Vi har gedigen erfarenhet av stambyten, nyproduktion och ombyggnationer samt olika former utav renoveringar så som badrumsrenoveringar. Vi utför dagligen uppdrag inom alla typer av fastigheter, från privata till offentliga och kommersiella fastigheter samt industriella byggnader.

Vi finns med er från start till slut och även efter avslutad entreprenad. För oss är ni som kund i fokus och det är era krav, önskemål och förväntningar som ligger i vårt fokus före, under och efter entreprenaden.

Vi Utför

Stambyte

Vi har många års erfarenhet av både små och större stambyten. Vi tar oss an ert stambyte och utifrån vår kompetens samt erfarenhet gör vi det snabbt och smidigt för alla inblandade

Gasinstallation

Vi utför gasinstallationer som är både driftsäker, energieffektiv och miljövänlig. Vi installerar allt från gasspisar till gaspannor på ett tryggt och säkert sätt så att du som kund alltid kan känna dig lugn.

Nyproduktion

Om det är dags att bygga något helt nytt har vi duktiga projektledare samt montörer som hjälper er från start till avslut.

Rörinstallation

Vi utför installationer av både avlopp, vatten, gas och fjärrvärme. Vi har smarta lösningar för de flesta rörinstallationer i din bostad, fastighet, ditt kontor m.m.

Värmeanläggning

Vi hjälper er att välja rätt värmeanläggning för er fastighet och när ni bestämt er för vilken värmeanläggning ni vill ha hjälper vi er med installationen av den nya värmeanläggningen. Vi hjälper er även att reparera er värmeanläggning om det går.

Licenssvetsning

Vi utför fjärrvärmeinstallationer, internfjärrvärmeinstallationer och kulvertinstallationer. Vi har montörer med spetskompetens inom licenssvetsning.

Kontakta oss för mer information