Om oss

Rörmontören Syd AB är ett auktoriserat företag inom både säker vatten och gasinstallation, med medlemskap i Installatörsföretagen. Genom en sammanslagning av AB Rörläggaren i Bara och VVS-montören i Staffanstorp grundades Rörmontören Syd AB 2003 i Malmö. Under åren har både företaget utvecklats samtidigt som uppdragen och personalstyrkan ökat succesivt. Trots att företaget har utökats fortsätter vi att vara ett sammansvetsat gäng med hög kompetensnivå och tillsammans är vi nu drygt 65 anställda varav 11 hittar ni inne på kontoret.  

Sedan 2022 är Rörmontören Syd AB en del Drivator Equity AB och i början på 2022 förvärvade vi WS Rörpågarna i Skurup AB. Idag består vår fordonsflotta av allt från den lilla servicebilen till den stora och i linje med vår policy anpassar vi vår verksamhet efter kundens och personalens önskemål. Vi är nöjda när alla är nöjda.

Vi har alltid trott att god sammanhållning stärker oss i vårt arbete, vilket vi efter 20år kan konstatera att det gjort. Vi fortsätter att utvecklas och har en god framtidstro. Vår främsta ambition har alltid varit att ta hand om vår personal, våra befintliga kunder och nya kunder samt alla uppdrag vi får.

Vi har skapat rutiner för varje anställd så att ni som kund tidigt ska känna förtroende för både företaget och oss som arbetar här. För oss finns inga jobb som är för stora eller för små; Vi har kompetensen som krävs för alla sorters uppdrag 24 timmar om dygnet.

Rörmokare

Vi hjälper er med allt från de mindre reparationerna exempelvis en blandare till de större installationerna så som värmecentral.

Rörläggare

Om det är dags att bygga något helt nytt har vi duktiga projektledare samt montörer som hjälper er från start till avslut.

Rörinstallatör

Vi utför installationer av både avlopp, vatten, gas och fjärrvärme. Vi har smarta lösningar för de flesta rörinstallationer i din bostad, fastighet, ditt kontor m.m.

Kontakta oss för mer information