Integritetspolicy

Rörmontören Syd AB

Järnvägsgatan 4, 245 44 Staffanstorp

Kontor:

Lund – 046-25 01 02​
Malmö – 040-44 74 40
Jour – 0708-89 81 00
E-post – info@rormontorensyd.se

Hos oss på Rörmontören Syd AB står ni som kund i fokus och det är av stort vikt för oss att ni känner er trygga med vår hantering av era personuppgifter. Den 25 maj 2018 träder EU:s nya dataskyddsförordning i kraft som går under förkortningen GDPR (General Data Protection Regulation).llda.

Insamling av personlig data

Med personlig data menas sådan data som kan användas för att identifiera er som kund eller information som kan härröras till er.

Vi samlar in vissa personuppgifter av er som kund som ni frivilligt tillhandahåller oss via samtal eller skrift när ni beställer, bokar eller förfrågar om en eller flera tjänster av oss som företag. All information som rör er som kund så som ert namn, adress, telefonnummer, personnummer och e-postadress lagras hos oss för att vi som företag ska kunna komma i kontakt med er, utföra arbetet och fakturera er.

I vissa fall har era personuppgifter inhämtats från andra källor med ert samtycke vid önskan om ROT-avdrag. Dessa källor är offentligt tillgängliga sökmotorer.

Lagring och tillämpning av personlig data

  • Vi lagrar och tillämpar ert namn, telefonnummer och/eller e-postadress för att kunna komma i kontakt med er vid förfrågningar, offerter, anbud och arbete.
  • ​Vi lagrar och tillämpar ert namn, telefonnummer, adress, e-post och personnummer för att kunna lägga upp en order, boka, utföra arbetet och fakturera er.
  • ​Vi säljer inte, hyr ut, distribuerar eller på annat sätt gör era personuppgifter tillgänglig för tredje part. Vi kan dock med ert samtycke dela information med våra huvudentreprenörer, underentreprenörer eller leverantörer för att arbetet ska fortlöpa exempelvis om en elektriker ska installera elen i ert nya badrum eller material ska levereras direkt till er som kund behöver fraktbolaget ert namn, adress och i vissa fall ett telefonnummer.
  • ​Vi lagrar era uppgifter i 7 år efter att fakturan är fakturerad i enlighet med bokföringslagen.
  • ​Om ett arbete inte blivit utfört och inte ska utföras raderas era uppgifter så snart vi anser att vi inte behöver komma i kontakt med er. 

Era val och rättigheter

  • Ni som kund har rätt att få reda på varifrån informationen kommit om ni inte själv uppgett den.
  • ​Ni som kund har rätt att få ett utdrag av all information som vi har hos oss.
  • ​Ni som kund har när som helst rätt att raderas ur vårt system med vissa begränsningar så som bokföringslagen.

Vill ni läsa mer om GDPR hänvisar vi er till www.datainspektionen.se
Har ni frågor till oss på Rörmontören Syd AB är ni välkomna att kontakta oss.