Auktoriserat VVS företag

Rörmontören Syd är ett auktoriserat VVS företag som utför alla typer av VVS arbeten från rörservice och rörinstallationer till större arbete som exempelvis stambyten. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster med helhetslösningar för dig som kund. VVS står för Värme, Ventilation och Sanitet.

Årets VVS företag

Rörmontören Syd är stolta över att blivit årets VVS företag tredje året i rad. Det visar att med duktiga medarbetare och god service kan du komma långt. Vår vision är att det ska vara enkelt för dig som kund att få professionell hjälp.

Kontakta oss för ditt VVS företag

Vi har rörmokare, rörinstallatörer, rör-samt VVS jour. Kontakta oss för snabba och smidiga lösningar. Vi finns nära dig och är snabbt på plats vid behov. Vi som VVS företag hittar smarta lösningar för att du som kund ska vara nöjd. All vår personal har den kompetens som krävs för att hjälpa dig med det du behöver. Hör av dig till oss redan idag om ni behöver komma i kontakt med ditt VVS företag. Alla på våra medarbetare är certifierade och licenserade.

Kontakta Rörmontören Syd

Mail: info@rormontorensyd.se​​
Lund: ​046-25 01 02​
Malmö: 040-44 74 40
Ring Jouren: 0708-89 8​1 00

Kontakta oss via vårt formulär

Uppmärksamma matematik talet innan du skickar. Detta är för att vi ska undvika spam. Vi återkommer så fort vi har möjlighet!

10 + 3 =