Vilken värmeanläggning ska man välja?

Här i Sverige har vi ett antal kyliga månader där det är betydelsefullt att ha en välfungerande värmeanläggning. Det finns ett antal olika värmeanläggningar att välja mellan. Vi på Rörmontören Syd hjälper dig att välja vilken som passar dig bäst – elpanna, oljepanna, gas, värmepump eller fjärrvärme.

Vi hjälper dig med val av värmeanläggning

Vi hjälper dig med både att installera och byta ut värmeanläggning. Vi tar oss an både din stora affärslokal och den lilla stugan på landet. Vi hjälper dig med ditt val av värmekälla för att du ska få de bästa förutsättningarna utifrån din bostad och fastighet. När du som kund bestämt vilken värmeanläggning du vill ha fixar vi resten, allt från installation till tips för användning och skötsel.

Miljövänlig värmeanläggning?

Vill du att din värmeanläggning ska vara miljövänlig? Då hjälper vi dig att välja rätt värmekälla. Vi tycker inte att någon ska behöva frysa om fötterna, därför skräddarsyr vi värmeanläggningen som du vill ha den! Vi finns i Malmö och runt om i Skåne. För att få hjälp med ditt val – kontakta oss på mail eller telefon redan idag för att få en kostnadsfri offert!

Kontakta Rörmontören Syd

Mail: info@rormontorensyd.se​​
Lund: ​046-25 01 02​
Malmö: 040-44 74 40
Ring Jouren: 0708-89 8​1 00

Kontakta oss via vårt formulär

Uppmärksamma matematik talet innan du skickar. Detta är för att vi ska undvika spam. Vi återkommer så fort vi har möjlighet!

3 + 2 =