Rörmokare i Malmö, Skåne

Är det problem med avloppet? Våra erfarna rörmokare fixar dina problem med avloppet, men även om problem uppstår i rörsystemet. Vi har rörmokare som även hjälper dig med arbeten som tillexempel rördragning i badrum, kök eller andra våtutrymmen. Våra rörmokare kan även hjälpa dig med att installera diskbänk, toalett och badkar samt installation av värmesystem, värmepump och vattenberedare. Våra huvudsakliga uppgifter som rörmokare är allt arbete som rör vatten- och avloppsledningar.

Behöver du rörmokare?

Våra rörmokare är experter och har kunskapen om vilka tekniska lösningar och detaljer som behövs för ett visst arbete eller projekt. Närmare bestämt de tekniska detaljer som bör tas hänsyn till vid renovering av våtutrymmen. Låt gärna en av våra rörmokare kika på ritningarna till renoveringen innan arbetet påbörjas, då det blir lättare att göra rätt från början än om du ska ändra i arbetet när renoveringen redan är igång.

Kontakta oss för rörmokare

Våra rörmokare hittar smarta lösningar för att du som kund ska bli nöjd. Rörmokare är ofta väldigt tekniskt lagda eftersom de även ska hitta lösningar för datoriserade värme- och kylanläggningar. Alla våra rörmokare kan även göra och läsa ritningar. Hör av dig till oss redan idag om ni behöver komma i kontakt med rörmokare. Våra rörmokare på Rörmontören Syd är certifierade och licenserade.

Kontakta Rörmontören Syd

Mail: info@rormontorensyd.se​​
Lund: ​046-25 01 02​
Malmö: 040-44 74 40
Ring Jouren: 0708-89 8​1 00

Kontakta oss via vårt formulär

Uppmärksamma matematik talet innan du skickar. Detta är för att vi ska undvika spam. Vi återkommer så fort vi har möjlighet!

11 + 14 =