Rörjour och VVS jour om olyckan är framme

Vi på Rörmontören Syd har rörjour och VVS jour dygnet runt alla dagar i veckan. Vi hjälper dig som bor i Malmö och i resterande Skåne. När olyckan väl är framme – vattenläcka i köket eller värmepannan har gått sönder och det är minusgrader ute kan du ringa till oss för att få akut professionell hjälp. Vi ser till att fastighetens drift fungerar som den ska.

Rörjour och VVS jour är på plats snabbt

Många gånger uppstår problem som behöver lösas snabbt, då har vi rör- och VVS jour som infinner sig på plats snabbt. Är det en läcka eller spricka i rören kan det förvärras fort, då kan hjälp behövas direkt och Rörmontören Syd infinner sig snabbt på plats.

Rörjour och VVS jour som hjälper dig

Befintlig kund eller ej, vi hjälper dig med det du behöver. Service av avlopp, värme och vatten. Vid vattenskador hjälper vi er direkt med att åtgärda det akuta och sedan ser vi till att återställningsarbetet påbörjas omgående. Vi erbjuder alltid snabb och effektiv service med ett hållbart resultat. Vid akuta ärenden kan du vända dig till vår rörjour och VVS jour. Ring oss så har vi en rörmokare snabbt på plats!

Kontakta Rörmontören Syd

Mail: info@rormontorensyd.se​​
Lund: ​046-25 01 02​
Malmö: 040-44 74 40
Ring Jouren: 0708-89 8​1 00

Kontakta oss via vårt formulär

Uppmärksamma matematik talet innan du skickar. Detta är för att vi ska undvika spam. Vi återkommer så fort vi har möjlighet!

12 + 13 =