Rörinstallation för det du behöver

Vi kan göra de flesta olika sorters rörinstallationer eftersom vi på Rörmontören Syd har ett brett kompetensområde inom rörinstallation och VVS-arbeten. Vi installerar både avlopp, vatten, gas och fjärrvärme. Vi är ett auktoriserat VVS-företag som hjälper dig med både små och stora projekt. Vi har smarta lösningar för rörinstallationer i din bostad, tvätthall, ditt kontor eller liknande.

Rörinstallation med säkerhet

Alla projekt är lika viktiga för oss, inte minst rörinstallation. Det är viktigt att firman du anställer är auktoriserad och tillhandahåller alla certifikat ett VVS-företag behöver. Då det handlar om vatten som annars kan utlösa läckor som ger din bostad, fukt eller i värsta fall mögel är det viktigt att man gör rätt från början. Vi är auktoriserade och tillhandahåller alla certifikat en VVS-firma behöver.

Kontakta oss för rörinstallation

Vi förvaltar din bostad väl när den står klar – så länge du vill och önskar. Våra kompetenta rörläggare ökar tryggheten och förlänger livslängden på rörinstallationen genom att göra regelbunden service efter avslutat projekt, så länge du vill och önskar. Vi anpassar oss alltid efter ditt behov som kund. När du lämnar ditt projekt till oss är du alltid i trygga händer! Kontakta oss på mail eller telefon för rörinstallation redan idag.

Kontakta Rörmontören Syd

Mail: info@rormontorensyd.se​​
Lund: ​046-25 01 02​
Malmö: 040-44 74 40
Ring Jouren: 0708-89 8​1 00

Kontakta oss via vårt formulär

Uppmärksamma matematik talet innan du skickar. Detta är för att vi ska undvika spam. Vi återkommer så fort vi har möjlighet!

7 + 10 =