Om oss

Årets vvs företag 2016, 2017 och 2018 ​ 

Rörmontören Syd AB är ett auktoriserat företag inom både säker vatten- och gasinstallation, med medlemskap i VVS-installatörerna. Vi bildades i Malmö år 2003 genom en sammanslagning av AB Rörläggaren i Bara och VVS-Montören i Staffanstorp. 

På tio år har både antalet uppdrag och vår personalstyrka växt och sedan 2013 hittar ni oss i nya, fräscha lokaler i Staffanstorp – strategiskt placerat för arbete i hela regionen. Vi är ett sammansvetsat gäng med hög kompetensnivå: Tillsammans är vi drygt 50 anställda, varav 8 arbetar på kontoret. Vi tror att god sammanhållning stärker oss i vårt arbete, vilket spiller över på våra kundrelationer. Vår främsta ambition är ta hand om de kunder som vi har och de uppdrag vi får. Vi är nöjda när du som kund är nöjd. 

Vår fordonsflotta består av allt från den lilla servicebilen till den stora och i linje med vår policy anpassar vi vår verksamhet efter kundens önskemål. Vi har skapat rutiner för varje anställd så att kunden tidigt ska känna förtroende för både företaget och dess anställda. För oss finns det inga jobb som är för stora eller för små: Vi har kompetensen som krävs för alla sorters uppdrag.​

Rörmontören Syd vill bidra i utvecklingen mot det miljövänliga och energisnåla samhälle som alla önskar. Därför har vi utformat en Miljöpolicy för att göra vår del av arbetet. Vi ser miljöanpassning som en naturlig av verksamheten och vill bidra till en bättre miljö genom att ha en positiv inställning till miljöfrågor och förbättra våra miljöinsatser. 

Vi följer lagar, myndighetsdirektiv och är aktivt med och påverkar på projektnivå så att miljöpåverkan minskas. På det sättet kan vi utföra ett gott arbete med ett grönt samvete!​

Kontakta Rörmontören Syd

Mail: info@rormontorensyd.se​​
Lund: ​046-25 01 02​
Malmö: 040-44 74 40
Ring Jouren: 0708-89 8​1 00

Kontakta oss via vårt formulär

Uppmärksamma matematik talet innan du skickar. Detta är för att vi ska undvika spam. Vi återkommer så fort vi har möjlighet!

13 + 13 =